5/8 2015

Hann bara till de första raderna när jag förstod att jag längtat efter just den här boken i hela mitt liv. Tusen tack allra finaste Lena!

Yvonne Oscarsson

11/8

Hej Lena
Tack för den fina boken.
Den kommer nog att hjälpa många som tvivlar.
För när man går den andliga vägen, är det verkligen en balansgång mellan tro och tvivel.
Men det är ju så man lär sig, genom att pröva sig fram.
Du har verkligen fått fram ditt budskap på ett bra sätt.
Boken är mycket läsvärd.
Kram
Helena Pettersson

24/8

Jag blir så nyfiken så jag kan inte låta bli att läsa vidare. Jag läser nog hela en gång och går sen igenom olika bitar en gång till eftersom det är mycket att ta in.
Att läsa din bok påverkar mig mycket och känns i hela kroppen.

Kram

Solveig Linde-Bossen

30/9

Jag vet ju hur duktig du är på att kanalisera eftersom jag varit till dig flera gånger tidigare och det har givit mig så mycket. Det var otroligt spännande att få vara med dig i boken på din resa och det du gått igenom i livet och det som du gör för alla. En bok som jag talar varmt om ska du veta. Tack för att du finns!

Kram

Laila Styf Persson

14/12

En väldigt tänkvärd bok med inslag av Lenas andlighet som får en att stanna upp och fundera på sig själv. Hur kan jag göra annorlunda? Hur vill jag att mitt liv ska vara? Hon är väldigt modig som tagit steget att skriva den här boken, Lena har lämnat ut mycket av sig själv och sin familj men även hur hon har upplevt sin vardag i arbetslivet. Att Lena kan skriva det vet jag sen förut men med den här boken har hon tagit steget lite längre ut i universum. Väl värd att att läsas. Tack Lena

Marie Larsson

Dec 2015

Om ni vill ha ett boktips får ni ett här. "Helande Ord" av Lena Svensson. Hopp, mod, tillit, vänlighet, styrka och ärlighet har boken gett mig. Men framför allt tron på kärlekens kraft.  Lena berättar på ett sätt som gör varje ord trovärdigt. Till alla som behöver lite sinnesro, läs den! Tack, Lena för att du låter oss förstå!

Yvonne O

Januari 2016

Jag träffade dig på hälsomässan. Jag håller på och avslutar din bok just nu. Det känns som om jag varit och är på resa med dig. Just nu ger boken mig tilltro och tro på mig själv samt en bra grund att stå på. Du har ju faktiskt fått gå den långa vägen och det är väl så för många av oss. Men det är skönt att få läsa om någon annans svårigheter, man är inte ensam. Det ska nog rensas och mediteras för att komma längre. Det ska tilläggas att rubriken Dialog med stjärnorna tycker jag skulle varit en fin rubrik på din bok. Tack för att du delat med dig. Just nu känner jag mig gift med din bok. Jag har bara några sidor kvar. Tror jag ska spara på energin tills i morgon.

Kram

Marie H
 

Juli 2016

Jag har Lenas bok bredvid sängen. När jag känner mig nere, frustrerad eller kanske rastlös, när jag inte mår riktigt bra, så läser jag i boken. När jag slutat läsa blir jag lugn, mer harmonisk, och kommer i en skön stämning. Jag känner mig helad.

Lena Persson

 

2020-12-09