Jag är gift sen många år och har en vuxen dotter. Vi bor på landet i hjärtat av Hälsingland och har tre katter. Min man och jag har vandrat på den här andliga vägen tillsammans, där vi fått stöd av flera viktiga människor vi mött liksom av yoga och meditation. Vi har nu en trygg grund att vila på när vi fortsätter den här spännande utvecklingsprocessen.

Jag inspireras av möten med människor som, liksom jag, är nyfikna på att få veta mer om det som vi känner är en högre verklighet. Jag inspireras också av konst och måleri, samhörigheten med växter och djur,  och av indiansk filosofi och kultur. Samtidigt som skrivande är mitt bästa medium har alltid måleriet vandrat vid min sida, och färg och form är en sann inspirationskälla. På senare år har Vedic Art haft stor betydelse för mitt skapande.

Jag har ett långt yrkesliv i människovårdande yrken, som socionom och  med psykoterapiutbildning steg 1. Jag har utbildning i Reconnective Healing® samt är instruktör i mindfulness. Genom detta har jag lärt mig mycket både om mig själv och om andra människor i andlig och personlig utveckling. Jag har alltid haft en stark tro på människans inre livskraft, och min egen, att man kan ta sig ur prövningar på ett utvecklande sätt.  Det finns en förunderlig styrka i livskraften.

På min vandring i livet har jag haft möten med fantastiska människor som fått mig att se mig själv i nytt ljus och ökat min medvetenhet om hur allting hänger ihop, vi alla här på jorden och att vi har en djup samhörighet med Universum och Alltet.

Lena

2020-12-09